Home
 
Computer
 
Notebook
 
Netwerk 
 
Webdesign
 
TV

  Satellietsystemen

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, uw leverancier voor computers, notebooks, printers, lcdtv, satellietsystemen en netwerken bel voor meer informatie 0418-654198

Aanleg van netwerken

Wij vertellen u niets nieuws als we zeggen dat waarschijnlijk ook uw bedrijf zich begeeft in hectische, competitieve en soms moeilijk voorspelbare markten. Dit eist een groot aanpassingsvermogen van uw organisatie. Zowel in termen van een passend organisatiemodel als een gedegen strategie met betrekking tot intensieve samenwerkingsrelaties.


ICT, een krachtig instrument

Een van de krachtigste instrumenten om uw organisatie te wapenen in deze uitdagende tijd zijn de mogelijkheden met betrekking tot informatie en communicatie technologie (ICT). Door slim met uw kritische informatie om te gaan en deze te ondersteunen met ICT-toepassingen kunt u concurrentievoordeel en toegevoegde waarde voor uw businessomgeving creŽren. Met de opkomst van internet wortelt zich de ICT-functie dan ook niet alleen ter ondersteuning van uw interne organisatie, maar wordt het een strategisch middel richting uw klanten, leveranciers en businesspartners en vormt het een effectief wapen in de concurrentiestrijd.
 

Een professionele ICT-partner

Maar de vraag is of u deze vaardigheden en kennis met betrekking tot de steeds complexer wordende ICT toepassingen met uw eigen organisatie op wil bouwen of in samenwerking met anderen. U kunt zich net als vele andere organisaties dan ook afvragen of een langdurige samenwerkingsrelatie met een professionele ICT-partner tot een goede oplossing kan leiden voor toekomstig succes. 
Interactive Solutions staat voor kwaliteit en service en zou u graag van dienst zijn als ICT-partner. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een nadere toelichting en een vrijblijvend advies.


Netwerkbeheer

Snelheid van handelen en efficiŽnte informatie-uitwisseling bepalen meer dan ooit de groei- en overlevingskansen van een organisatie. De ICT-infrastructuur speelt daarom een strategische rol in het bedrijfsproces. 
ICT speelt een steeds belangrijkere rol binnen bedrijfsprocessen; Een storingsarme ICT-infrastructuur is daarom van essentieel belang. 
Het aantal ICT-middelen in organisaties neemt explosief toe, de infrastructuur en inherent daaraan ook het beheer en de ondersteuning wordt daardoor steeds complexer. 
Gebrek aan capaciteit en up-to-date zijn met de  ICT-kennis brengen de continuÔteit in gevaar. 
De kosten van ICT-beheer dreigen onbeheersbaar te worden. 
Omdat de professionals van AV ICT gewend zijn met- en in diverse omgevingen te werken, op de hoogte zijn van de laatste stand van de techniek, zijn zij beter in staat om op veranderingen te anticiperen. AV ICT levert diensten die het inrichten van uw netwerk omvatten tot en met het gedeeltelijk of volledig uitbesteden van systeembeheer. Beheer en ondersteuningsactiviteiten kunnen ook (gedeeltelijk) op afstand worden gedaan

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, u leverancier voor computersystem,laptops,priters,satellietsystemen en netwerken

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, uw leverancier voor computers, notebooks, printers, lcdtv, satellietsystemen en netwerken bel voor meer informatie 0418-654198

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, u leverancier voor computersystem,laptops,priters,satellietsystemen en netwerken

  Dr van Wieringenstraat 22
  4181 BW Waardenburg
  Tel: 0418-654198
  Fax: 0418-654199

De merken die wij voeren zijn: ACER,HP,Brother,AMD,Sitecom,WD,Asus,Canon,Targus,Liteon,Kingston,Sweex

  Algemene voorwaarden

  Contact

  Download

  QuickSupport

 

 

 

 

W3CBlijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via onze nieuws feedBlijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via onze nieuws feed © 2013 AV-ICT | AV-ICT Algemene voorwaarden | Contact