Home
 
Computer
 
Notebook
 
Netwerk 
 
Webdesign
 
TV

  Satellietsystemen

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, uw leverancier voor computers, notebooks, printers, lcdtv, satellietsystemen en netwerken bel voor meer informatie 0418-654198  

Acer biedt bijzondere oplossingen voor adembenemend mobiel multimediaplezier. Dankzij de ultramoderne mobiele technologie, het kristalheldere beeldscherm, de krachtige graphics en de volledige connectiviteit zijn deze systemen ideaal voor optimaal kijk- en luisterplezier onderweg. De notebooks van Acer bieden een totaaloplossing voor grote en middelgrote bedrijven. Ze zijn even krachtig, veilig, flexibel en betrouwbaar als een desktop pc en staan garant voor maximale productiviteit, optimaal gebruiksgemak en volledige connectiviteit. En dat alles in een stijlvolle, compacte vormgeving.

Tips bij aanschaf van een nieuwe notebook

U wilt een nieuwe notebook aanschaffen? Hieronder worden enkele punten behandelt waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een notebook. Allereerst moet u op een rijtje zetten wat de eisen van uw notebook-gebruik zijn. Af en toe e-mail, tekstverwerken en internetten vereist minder dan dag in dag uit met meerdere programma's tegelijk werken.

De Notebook Processor

Dit is het hart van de notebook. Speciaal voor de notebook markt zijn er “mobiele” processoren ontwikkeld. De meeste notebooks zijn dan ook uitgerust met een dergelijke processor. Het grootste verschil zit hem in het feit dat een notebook veel meer warmte ontwikkeld dan een normale pc. De mobiele processor moet dus tegen meer warmte bestendig zijn. Verder is het stroomverbruik van de processor belangrijk. Ben je veel onderweg en wil je dus erg mobiel zijn, dan is een laag energie verbruik prioriteit zodat men langer met de accu kan doen. Daarbij is het meegenomen dat een zuinige processor ook minder warm wordt. Twee vliegen in een klap!

Het Notebook Geheugen

Het geheugen van een computer is een essentieel onderdeel. Een groot geheugen is belangrijk bij het werken met veel programma’s tegelijk, maar vraagt weer meer energie. Voor de standaard taken is het absoluut onnodig om vele MB’s aan RAM geheugen te kopen. Maak dus de afweging wat je doelen zijn met je laptop. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om later geheugen bij te voegen. Dit verschilt per laptop maar de mogelijkheden zijn divers. Kom je er later achter dat je laptop het toch niet bij kan benen, dan is uitbreiden een simpele optie.

Het Notebook Beeldscherm

Het onderdeel waar je de hele tijd tegen aan kijkt is het beeldscherm. Belangrijk dus dat deze van degelijke kwaliteit is. Daarnaast is de montage van het beeldscherm aan de laptop zelf belangrijk. Altijd even checken of deze juist en stevig gemonteerd is. Verder is het aan te bevelen om in de winkel eerst het scherm te testen. De beeldkwaliteit verschilt enorm per merk en prijsklasse. Eerst zien wat je aanschaft dus. Beeldformaat is heel persoonlijk. Niet iedereen wil met een lompe 19-inch laptop rondzuilen. Daarentegen valt voor sommigen niet te werken op een 14-inch scherm simpelweg door het gebrek aan ruimte op het scherm. Een ander aspect om rekening mee te houden is de resolutie. Hoe meer pixels, hoe meer je kan weergeven. Ook dit is gedeeltelijk afhankelijk van je eisen en prijs die je er voor over hebt.

De Notebook Hardeschijf

Ook de keuze welke harde schijf je kiest is afhankelijk van je wensen. Veel films en andere data, dan is een grote schijf (meer dan 80gb) erg handig. Maar gebruik je de laptop als tekstverwerker en internet browser dan voldoet een 60- of 80gb schijf prima. Tegenwoordig maakt de snelheid van de harde schijf weinig meer uit. De meeste notebooks worden geleverd met een 7200 toeren model. De wat oudere modellen bevatten een 5400- of zelfs 4200 toeren schijf. Deze schijven schelen aanzienlijk in prestatie, vooral in combinatie met de nieuwere generaties processoren. 

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, u leverancier voor computersystem,laptops,priters,satellietsystemen en netwerken

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, uw leverancier voor computers, notebooks, printers, lcdtv, satellietsystemen en netwerken bel voor meer informatie 0418-654198

  Dr van Wieringenstraat 22
  4181 BW Waardenburg
  Tel: 0418-654198
  Fax: 0418-654199

Welkom bij AV-ICT Waardenburg, u leverancier voor computersystem,laptops,priters,satellietsystemen en netwerken

De merken die wij voeren zijn: ACER,HP,Brother,AMD,Sitecom,WD,Asus,Canon,Targus,Liteon,Kingston,Sweex

  Algemene voorwaarden

  Contact

  Download

  QuickSupport

 

 

 

 

W3CBlijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via onze nieuws feedBlijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen via onze nieuws feed © 2013 AV-ICT | AV-ICT Algemene voorwaarden | Contact